Gedigna kvalitetsvagnar sedan 1985

Svensk tillverkning - Svensk kvalité


Varför ska du välja SM-Släpet?

Heldraget egentillverkat elsystem utan snabbkopplingar och skarvar - håller i ur & skur! 

Kraftiga dragbalkar i 3 mm fyrkantsprofil, helsvetsade samt varmgalvaniserade chassin, och kraftiga plåtskärmar på alla modeller. Svensktillverkat!

Visste du att...

Våra kunder har sina släpvagnar i snitt 20 år. Det gör våra släp till ett av de mest stabila och prisvärda släpen i  Skandinavien.

Spara pengar

När du köper ett SM-släp så har du i snitt en lägre årlig kostnad när man räknar med livslängden och inköpspriset. Bra va!

Professionellt hantverk

Helsvetsat, varmgalvaniserat och påkostat innebär att vi inte har sett röken av en reklamation på 25 år.

Familjeföretag
SM Släpet är ett familjeföretag som grundades av Arne Åström 1985. I januari 2020 tog sonen Jimmy Åström över företaget och driver det vidare i samma lokaler. Jimmy har arbetat i företaget senaste 15 åren och driver det vidare i samma anda som Arne gjorde under 35 framgångsrika år.

Tillverkning

Med över 30 års erfarenhet i släpvagnsbranschen så tillverkas än idag samma gedigna kvalitetsvagnar i Karlskoga. Från sex meters stålprofiler till färdig släpvagn på samma ställe. 

Kvalité

Huvudfokus har alltid varit att kunderna ska vara nöjda och få kvalité rakt igenom. Det har visat sig vara ett vinnande koncept. Våra kunder är allt från stora byggföretag som kräver slitstarka släpvagnar till privata villaägare som vill ha en vagn som håller en livstid.